Crăciunul ce nu mai vrea să vie

Crăciunul obișnuia să fie sărbătoarea mea preferată. Când mă gândeam la Crăciun, mă gândeam la brad, la culori, la lumină, la dulciuri multe, la colinde și la veselie în general.

Well, not anymore…

Fie am crescut, am trecut pragul imaginar al maturității, fie acest Crăciun chiar a fost foarte diferit de celelalte de până acum, mă simt ca și cum cum încă aștept să vină Crăciunul, fără să-mi vină să cred că a trecut pe lângă mine și nici măcar nu l-am simțit.

Bradul meu, care până acum era plin de luminițe, vesel de parcă zâmbea, acum parca e verde complet, un verde crud și trist, deși niciodată nu a fost mai încărcat cu globuri roșii și albe, de toate formele și felurile. O fi vina instalației, că din 3, câte aveam anul trecut, am rămas doar cu una, celelalte două s-au stricat, între timp…

Nici măcar zapadă nu este, deși ieri, una dintre cele mai bune prietene ale mele era fericită că ninge, sau cel puțin a nins la ea în zonă, pe când la mine… nimic, nici măcar nori nu au fost. Cred că am supărat-o pe Crăiasa Zăpezii cu ceva, de nu vrea deloc să-mi arate și mie zapadă. Măcar o văd în pozele altora.

Acestea fiind zise, cu speranță în suflet, aștept Revelionul să se revanșeze pentru toate sărbătorile de iarnă, sau poate pur și simplu acesta nu a fost anul meu. Și am ajuns din nou pesimistă 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s