Eu 0 – 1 Eu

Ziua 1:  Am inceput 3 carti alese in prealabil de un prieten, pe nevazute. Acestea erau Raiul gainilor, Five patients si Travels. Raiul gainilor m-a prins dupa primul capitol, asa ca am continuat si am terminat-o in aceeasi zi. Ma gandeam ca totul merge bine, si am toate sansele sa citesc tot.

Ziua 2: Am mai inceput si Luna rece. M-a prins tare, dar am insistat mai mult pe Five patients. Nu am terminat nici una, si deja incepeam sa ma panichez.

Ziua 3: Am terminat Five patients, si am inceput Margarita cu gheata. Margarita nu-mi placea mai deloc dupa primele capitole, si am fost pe punctul de a renunta de tot la ea. Dar am insistat pana in punctul in care nu mai puteam da inapoi. Panica!|

Ziua 4: Am inceput si Nevinovatul. Am continuat sa citesc din toate. Nu am terminat nici una.

Ziua 5: Toxiinfectie alimentara. M-am obligat sa citesc. Am terminat Luna rece. Lumea parea frumoasa din nou. Atunci cand ma simteam bine.

Ziua 6: Toxiinfectia alimentara continua. Panica totala! Am fost data afara din Sevastia’s pentru ca se casatorea patroana. Am gasit alt local. Am citit din Travels.

Ziua 7: Mi-am dat seama ca nu pot termina toate cartile. M-am intristat. Am terminat Nevinovatul, care m-a zdruncinat din temelii. Nici pana in ziua de azi nu cred ca mi-am revenit complet.

Ziua 8 (luni) : Trista, dezamagita, nu sunt in stare sa castig nici macar un pariu cu mine… Sa-mi fie invatatura de minte ca nu pot castiga pariuri, pur si simplu.

Mda, aceasta a fost prima experienta de acest gen. Sigur nu va fi nici ultima. Nu-mi place sa pierd, si daca eu vreau sa citesc 7 carti in 7 zile, la naiba, o voi face!

Dupa ce voi termina toate cartile incepute, am sa ma apuc din nou de acest pariu. Sper ca va incepe lunea viitoare. Pana atunci, voi posta despre cartile citite, una pe zi.

Sunt nervoasa.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s