I feel pretty, 2018

Titlu original: I feel pretty

Anul apariției: 2018

Regizor: Abby Kohn, Marc Silverstein

Câțiva actori: Amy Schumer, Michelle Williams, Emily Ratajkowski

Recomandat pentru: cei care au chef de o comedie, și pentru femeile care suferă de nesiguranță

Tagline: Change everything Without changing anything

Rating: ✮✮✮

Categorie: happy movies

––––––––––⭐––––––––––

Despre cum te face să te simți  ______________________________________________________________________

Măi… bine. Te face să te simți bine. Ca și cum nu tu ești de vină pentru nimic, ci societatea. Ba chiar este o idee interesantă în tot filmul, pentru că nu există nici un personaj negativ. Cine este negativ însă? Societatea care zice că oamenii ar trebui să arate într-un fel, și-i doboară psihic cu treaba asta.

Nu pot spune că îmi place prea mult această Amy Schumer. Nu-mi plac stand-up-rile ei, care conțin exagerat de multă sexualitate, nici de atitudinea ei și nu știu, e doar un sentiment din acela de antipatie fără o cauză anume. Dar totuși, mi-a plăcut în acest film. A fost exact ce trebuie.

Dar totuși, despre ce e vorba în film?    ______________________________________________________________________

Așa… în film este vorba despre o femeie obișnuită, cu o slujbă obișnuită, extrem de nesigură pe aspectul ei fizic, care își pune o dorință în timpul unei furtuni, să fie și ea frumoasă măcar o dată în viață. Dacă descoperă cineva secretul de a trece prin așa ceva, vă rog să-mi spuneți și mie…

Apoi merge la soul cycle, pentru că de ce nu, se lovește la cap și bam! e frumoasă. Șmecheria nu e că a devenit brusc slabă și frumoasă și mai știu eu cum, doar că ea se vede așa. Evident, de aici pornesc o grămadă de întâmplări, ca atunci când era să câștige un concurs de bikini pentru că se credea superbă, chiar dacă era de 2 ori mai mare decât toate celelalte concurente. Foarte fain a fost abordată încrederea ei în sine după lovitura de la cap.

Ajunge să lucreze ca și recepționistă la o companie de cosmetice, și practic să le dea lecții de viață tuturor modelelor și femeilor superbe de acolo. O ajută și pe CEO-ul companiei unde lucrează, care și ea, deși o femeie superbă în termeni sociali, avea probleme de nesiguranță din cauza vocii care îi sună ca a unui copil.

Ajunge să se certe cu prietenele ei cele mai bune care nu fac față atractivității ei, apoi să se împace, își găsește un iubit, și se lovește la cap și bam! ajunge înapoi urâtă.

Personaje și actori  ______________________________________________________________________

Renee Bennett, jucată de Amy Schumer, este personajul despre care am scris mai sus. După cum spuneam, foarte frumos jucat și așa, veritabil. Totuși nu înțeleg de ce se plânge atât. Adică… arata ca o femeie normală ce mama naibii?!

Alt personaj care mi-a plăcut a fost cel jucat de Michelle WilliamsAvery LeClaire, totodată și CEO-ul companiei în cauză. Deși are totul, bani, faimă, aspect fizic, suferă din cauza vocii sale și a faptului că nu poate înțelege femeia de rând. Din fericire pentru ea, o cunoaște pe Renee care îi dă câteva lecții de femeie normală.

Restul personajelor nu au fost prea cine-știe-ce, deși toate simpatice.

Imagine, efecte, sunet, regie, alea alea  ______________________________________________________________________

Nu am observat ceva super deranjant la film. În afară de anumite situații absurde care nu se întâmplă sub nici o forma în viața de zi cu zi, dar în ce film nu se întâmplă asta?

Coloana sonora iar mi-a plăcut, și abordarea aceea în care nimeni nu îndrăznește să-i spună lui Renee că arată exact la fel ca înainte. La treaba asta, cinste scenariștilor, Abby Kohn și Marc Silverstein.

Cu toate astea, îl recomand pentru cine nu are chef să se gândească la sensul vieții, dar are chef să râdă vreo 2 ore.

––––––––––⭐––––––––––

Trailer-ul și informațiile generale despre film au fost luate de pe IMDB și Youtube, iar acestea nu îmi aparțin (bineînțeles). Restul sunt doar aberațiile mele.

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s