Despre Eu

Partea bună este că mi-au luat doar aproximativ 8 ani să scriu și eu câte ceva despre mine, A.K.A. the author.

Sincer, zilele astea când reciteam articole vechi am avut un mic șoc când mi-am dat seama că al meu blog există de prin septembrie 2007. Nici nu mai știu să scriu anul cu atația de 0… Și am ajuns la concluzia că sunt amuzantă (încă nu știu exact cum).

Dar destule aberații. Eu cine sunt, de ce și cum?

Am venit cu ideea blogului prin liceu când nimeni nu citea în ritm cu mine sau ce citeam eu. Doream cu ardoare să povestesc cuiva despre cărțile citite dar, evident, nimeni nu avea timp sau chef să mă asculte. Am ajuns la concluzia că dacă ei nu vor să mă asculte, eu vreau să le vorbesc.

Și așa s-a născut blogul, unde îmi înșiram toate părerile despre cărti și nu numai. La început am vrut ca totul să fie anonim, plus că nu mă așteptam ca cineva să citească efectiv ce sriu eu. Puteam să număr pe degetele de la o mână oamenii care știau că e blogul meu și am vrut să rămână așa. Curând, am început să fiu citită de oameni din toate colțurile lumii (cei vorbitori de română) care nu mă cunoșteau personal dar se pare că le plăcea cum scriu. Ziua în care am descoperit că sunt în referință la vreo 3 alte bloguri (acum sunt mai multe) am crezut că voi leșina de fericire. Făceam ce-mi place și aparent o făceam bine.

În timp am decis că m-am săturat de anonimitate și am aruncat cu numele meu în blog. Nu a contat pentru nimeni în afară de mine. Azi, chiar am tupeu să afișez o poză cu mine. Here it goes:

Eu

 

Nu, nu am vrut doar să-mi afișez bronzul (which is awesome BTW) și dacă vă întrebați de ce-mi atârnă un număr de ureche… well, e numărul cortului din camping de la mare. Tocmai îmi mutam reședința într-un alt camping și prietenul meu a decis să imortalizeze momentul în care nu găseam unde să pun numărul de cort să nu-l pierd.

So… this is me. O obsedată de ordine (cred că mi se trage de la orele de Tetris ce le jucam în copilărie), obsedată de liste și abțibilde + orice lucru colorat, care adoră să citească și suferă când nu are timp pentru asta și care se uita la filme mai des decât mănâncă.

Nu mai știu ce să zic și la fel ca după orice alta prezentare pe la lucru, mai rămâne de întrebat doar: any questions?

P.S.: Numele meu este Andreea, în cazul în care l-ați ratat.

Un gând despre “Despre Eu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s